Yhdessä enemmän

Satu Palojärvi/ 7 heinäkuun, 2019/ Markkinointi

Flatdot nyt yhteistyössä Myyntivoima Yhtiöiden kanssa

Joskus enemmän on yksinkertaisesti enemmän!

Palvelujen laajentaminen ja laadun takaaminen yhteistyön kautta on ollut Flatdotin tavoitteena alusta pitäen. Yhden hengen aika ja resurssit ovat rajalliset, eikä ole realistista tuottaa isoja palvelukokonaisuuksia yksin. Kesän mittaan keskustelut Myyntivoima Yhtiöiden kanssa etenivät niin, että yhteistyö aloitetaan jo heinäkuun aikana. Flatdotin graafisen suunnittelun yrityspalvelut ovat nyt osa Myyntivoiman palveluja, yhdessä yli 20 myynnin ja markkinoinnin yrittäjän tiimin kanssa.

Myyntivoima

Myyntivoima – Vahvuudet näkyväksi

Markkinointi on enemmän kuin mainoksia, visuaalisia ratkaisuja tai myyntitekstejä. Itse pidän markkinointia yritystoiminnan pääasiallisena tarkoituksena, koska se käytännössä tarkoittaa myymistä. Ja ilman myyntiä ei ole yritystoimintaa. Myyntivoiman filosofia, halu auttaa yrityksiä ja saada tuloksia aikaiseksi pohjaa liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen ja käytännönläheiseen lähestymiseen. Kaiken keskiössä on yrityksen vahvuuksien nostaminen näkyväksi niin, että kaikki yrityksen prosessit tukevat samaa tavoitetta.

Itsensä kehittäminen on A ja O muuttuvassa markkinoinnin maailmassa. Myyntivoiman tiimissä löytyy niin vankkaa kokemusta kuin tuoreita kykyjä, jotka yhdessä täydentävät toisiaan. Yhdessä tekeminen, avoimuus ja yrittäjyys ovat Myyntivoiman arvoja, jotka pystyn helposti allekirjoittamaan.

Myyntivoima Yhtiöiden filosofia, halu auttaa yrityksiä ja saada tuloksia aikaiseksi pohjaa liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen ja käytännönläheiseen lähestymiseen

Miten palvelut laajenevat?

Myyntivoiman palveluihin kuuluu mm. viestinnän ja markkinoinnin strategiat, liikkeenjohdon konsultointi, koulutukset ja sparraukset sekä IT-palvelut ja toiminnanohjausjärjestelmät. Graafisen suunnittelun palveluita täydentää myös videotuotannot, 3D animoinnit ja sisällöntuotanto.

Voidaan puhua kokonaisvaltaisesta yritysmarkkinoinnista, jota varten kootaan sopiva tiimi juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin. Tiimin jäsenet ovat jokainen itsenäisiä yrittäjiä, joka omalta osaltaan kertoo motivaatiosta ja yritysmarkkinoinnin näkökulman ymmärtämisestä. Erikoisosaamista löytyy etenkin B2B markkinoinnin ja myynnin osa-alueelta.

Vastaan Tampereen seudun yritysten asiakkuuksista yhdessä Myyntivoiman tiimin kanssa ja toteutan myös graafista suunnittelua projekteihin. Näin pääsen hyödyntämään oman osaamiseni eri puolia ja osallistumaan projekteihin laajemmin.

Kiinnostuitko?

Lue lisää Myyntivoima Yhtiöistä >> www.myyntivoima.fi

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Share this Post